hits

Film

Herlig ryggereklame fra Volkswagen

 

 

Sponset innlegg

Alle har en mening om rygging med henger. Noen tør ikke, andre mener de er verdens beste. Trolig vil de aller fleste få satt Statoilkopp-kaffen rett i halsen om de ser noen som er ute å kjører på samme måte som i reklamen over. 

Dette er selvsagt godt planlagte stunt fra Volkswagen, gjennomført på lukkede veier. (I Lillestrøm for den som lurte). Trykk forøvrig på lenka i slutten av filmen for å se hvordan den ble laget, blant annet i samarbeid med Politiet.


I pressemeldingen skriver Harald A. Møller AS, som har laget filmen, følgende:

"Det er Volkswagens importør i Norge som har laget filmen for å få oppmerksomhet rundt Trailer Assist, eller Tilhengerassistent som det heter på norsk. Med Tilhengerassistent rygger bilen hengeren på plass for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å stille inn vinkelen med speiljusteringsknappen og styre gass og brems. Kanskje ikke like enkelt som i videoen, men veldig mye enklere enn den vanlige knotingen hvor man må tenke motsatt når man vrir på rattet..."

Sponset innlegg

15 storfilmer i 2015


Bilde: Warner Bros.

Godt nytt filmår, folkens! 2015 ser ut til å bli et vel så bra filmår som fjoråret. Selv om 2015 blir nok et år med oppfølgere er dette definitivt året hvor gode gamle franchiser får sin renessanse. Mang en filmnerd har ventet lenge på Jurassic Park, Mad Max og ikke minst rosinene i pølsa, selveste Star Wars. Jo, og så får vi en ny Bond-film også.

Under finner du 15 trailere som bør gi både popcorn-smak i munnen og til tider gåsehud på armen. Det er definitivt noen filmer som burde vært på lista om det hadde vært sluppet trailer, første jeg kommer på er Tarantinos siste western, The Hateful Eight. Kommer du på noen andre så del gjerne i kommentarfeltet?

1. Mad Max: Fury Road

Kanskje den lekreste traileren jeg har sett på en stund. Jeg gleder meg til å se en ny favoritt i Tom Hardy ta over den legendariske rollen som Mad Max fra Mel Gibson. Sand, sand og atter sand.

Premiere 13. mai.

2. Into The Woods

Musikaler og eventyr er i vinden om dagen. Gladserien Glee skal vel ha sin del av skylden for de musikalske innslagene. Into The Woods er et stjernegalleri uten like. Meryl Streep, Chris Pine, Emily Blunt, Johnny Depp og Anna Kendrick (som også skal synge fra seg i Pitch Perfect 2). Into The Woods kommer på kino 27. mars.

 

3. Chappie

Noe som ser ut til å bli en skikkelig godbit er den nye filmen til mannen bak District 9 og Elysium. Historien om Chappie blir å se på norske kinoer fra 6. mars.

 

4. Foxcatcher

Allerede nå i januar får vi se Channing Tatum og Steve Carrell i litt andre typer roller en vi er vant til. Foxcatcher vant årets Cannes-pris for beste regi.

 

5. American Sniper

Det hviskes i gangene om Oscar-statuetter når filmer som American Sniper slippes. Alt er timet og tilrettelagt for nettopp det og vi skal ikke se bort i fra at Bradley Coopers tolkning av en vrien rollefigur kan ende med peishyllepynt. Også American Sniper har premiere i januar.

 

6. Blackhat

En annen januarfilm er en som passer Teknolicious veldig godt. Teknologi, krim, thriller, spenning. Chris Hemsworth i hovedrollen burde gjøre det mulig å få med dama på kino også. 

 

7. Jupiter Ascending

Forrige gang jeg skrev om filmtrailere var denne filmen også med. Det var fordi den skulle egentlig bli sluppet til sommern. Men noe skjedde. Er filmen elendig? Var man redd for konkurransen fra Edge of Tomorrow og Guardians of the Galaxy? Ikke veit jeg. Men vi får altså sci-fi-romanse mellom Channing Tatum og Mila Kunis denne våren i stedet. Premiere er satt til 6. februar.

 

8. Fifty Shades of Grey

Neppe tilfeldig, men premiere for årets heteste film er satt til dagen før Valentines. Boken gikk som en farsott gjennom den kvinnelige delen av befolkningen, gjør filmen det samme? 

 

9. Focus

Will Smith. Kona til Wolf of Wall Street. Con men. Super Bowl. Biler. Bikinier.

Sett av 27. februar for denne!

 

10. Kingsman: The Secret Service

Det blir en double-header 27. februar for samme kveld er det premiere på Kingsman: The Secret Service. For meg ligner dette på en av årets beste, slapstick vold og Bjørn Floberg i gjesterolle, blir det bedre?

 

11. Fast & Furious 7

Mad Max sparker i gangen sommerns store popcornsesong. Like etter følger Fast & Furious 7. Filmen har fått ufrivillig PR grunnet Paul Walkers bortgang under innspillingen. Brødrene hans skal ha fylt rollen hans i noen av scene for å fullføre filmen. Om du lurer, nei dette ser ikke ut til å bli noe mer realistisk en tidligere. Men gjør det noe da?

 

12. The Avengers: Age of Ultron

Den første Avengersfilmen var ritkig så god underholdning. Marvelgjengen kommer tilbake i sommer. Noen som gleder seg?

 

13. Jurassic World

Chris Pratt kan nok regne med nok en suksessfull sommer, i fjor var det Guardians of the Galaxy, i år bryner han seg på løpske dinosaurer i oppvåkningen av dinosaurene i Jurassic World.

 

14. Entourage

Vince, E, Turtle, Drama og Ari! Oh yes! Jeg vurderer å plukke frem denne gjengen og se igjennom sesongene en gang til før filmen kommer i sommer. Traileren er ikke noe mer enn helt OK, men det holder for meg. Damer, biler, festing og bromance.

 

15. Star Wars: The Force Awakens

Og så da. Helt oppunder jul kommer filmen med tidenes fallhøyde. Den fallhøyden ble ikke noe mindre av hypen som dukket opp etter at første trailer ble sluppet. Dette er den mest sette traileren på youtube i den første uka noensinne.

 

Hvilke filmer gleder du deg til i 2015? Det er sikkert noen som mangler her, luft frustrasjonen i kommentarfeltet. Gjerne med link til trailer!