hits

Foto

Festlig Samsungreklame som er rund i kantene

Sponset innlegg

Samsung Galaxy S6 Edge+ er en av 2015s råeste telefoner. Og definitivt en av de store hodesnurrerne du kan kjøpe. For å skape litt mer blest rundt telefonen og dens runde former har PR-teamet til Samsung fikset en fiffig greie på et trafikkert hushjørne i Stockholm.

Sjekk videoen under:

Jeg har brukt den mindre S6 Edge i none uker tidligere i år og må si at det industriell produkt designet er fryktelig tiltalende. Det er akkurat som man føler at man må svøpe hånden rundt det litt mer delikate produktet. Det er akkurat som om skjermen nesten flyter utover.

Samsung Galaxy S6 edge+ har høstet lovord i mange tester og ligger i skrivende stund på toppen av tek.nos liste over beste smarttelefon.

Norton bruker "magi" for å hacke telefonen din

 

Sponset innlegg

I en fiffig video (se over) klarer Norton å lure tilfeldige smarttelefoneiere til å tro at de blir lurt av magi som overstyrer telefonen deres. Sjekk den ut, for det som skjer er ikke magi, men et stort problem som mange ikke har tatt skikkelig inn over seg enda.


Få ville ha latt datamaskinen være like ubeskyttet som mobiltelefonen ofte er, selv om mobilen i mange tilfelle er like utsatt ? den er ofte full av sensitiv informasjon og den blir brukt til alt fra shopping til banktjenester. Men å bare prate om risiko og vise til studier hjelper ikke, det er så lett å tenke at dette er noe andre blir utsatt for og det gjelder ikke meg. Så med denne kampanjen vil vi heller vise farene på en måte som ikke er blitt gjort tidligere, sier Sarah Wollin, Nortons kampanje-ansvarlig.
Sjekk ut NortonMagic.com for å se hvordan de gjør magitrikset og for å skaffe deg en god oversikt over hvordan du kan begrense mulighetene for å bli hacket både magisk og "vanligvis" vis.Kjekk sommerkampanje på gromkameraer fra Nikon

Sponset innlegg

Nikon, en av største kameraeaktørene på markedet kjører i hele sommer en kampanje der du kan få opp til 900,- i cashback på et godt utvalg av kameraene og objektivene deres. Cashbacken kommer i form av et forhåndsbetalt MasterCard-gavekort, så det er enkelt å ta cashback-bonusen i bruk. 

Det er kameraer fra den dyrere D7xxx-serien, men også ned i sjiktet til det lekre Nikon 1 J5 som man kan få cashback på. Sjekk her hvilke som er tilgjengelige i kampanjen. I tillegg er det flere objektiver som burde kunne fylle de fleste tomrom i objektivsamlingen. Cashbacken registreres enkelt på samme side, det er samme hvilken butikk du kjøper kameraet i.

 

Wi-Fi er et viktig ankepunkt for nye systemkameraer. Mange er i en situasjon hvor smarttelefonen etterhvert begynner å nærme seg et verdig alternativ, mye av grunnen til det er også at det er så lett å dele bildet videre i mylderet av sosiale tjenester på nettet. Men med innebygd Wi-Fi i Nikon-kameraene får man muligheten til å enkelt sende bildet over til telefonen på null komme niks, og før man vet ordet av det er bildet postet på Instagram.