hits

mai 2015

Spotifystøtte på Android Wear

Spotify melder i kveld at en etterlengtet støtte for Android Wear kommer i løpet av sommeren. Det blir en gradvis utrulling til Android Wear-brukere i juni måned, og når den når et håndledd nær deg kan du styre og utforske både Your Music og Browse. Jeg synes dette er meget gode nyheter, ettersom muligheten til å skifte sanger var en av de punktene jeg likte aller best da jeg testet Android Wear-klokker i høst. 

Utvidet funksjonalitet fra min favorittstrømmer er derfor gode nyheter som faller i god jord hos undertegnede. Det er prov på at Spotify faktisk satser på smartklokker, noe som er viktig for at også den produktkategorien utvikler seg.

Kom billigere i gang med SonosFra og med i dag kan vi, i en begrenset periode, få en litt billigere inngangsbillett til den ekte Sonosopplevelsen!

For med det nye starter-kit'et kan man kjøpe en bundle med to Sonos Play:1 til 2990,- NOK eller 349,- Euro. Det er ca 400 kr billigere enn kjøpe to hver for seg. Jeg tenker at dette er noe Sonos gjør for å forsøke å gi enda flere brukere opplevelsen av multiroom-funksjonen, som jo er den beste featuren ved Sonos.

Sonos Play:1 har overraskende mye guffe å gi, selv i en så liten innpakking.  

Jeg har selv en Sonos Playbar (les test her!) og Play:1, om jeg ikke klarer å motstå fristelsen kan jeg kjøre litt smooth Marvin Gaye på soverommet, litt Grieg med Morgenstemning på badet, litt radio på kjøkkenet og ordentlig go'stek på Playbaren i stua! 

Sonos får du kjøpt på Sonos.com, Elkjøp, Hi-Fi Klubben og Telenorbutikkene.

Endelig kan du spille med Martin Ødegaard på FIFA

Da er det endelig klart for Martin Ødegaard på de megapopulære FIFA-spillene!

Ettersom ungutten fikk være med i kamptroppen til Real Madrid i forrige uke har EA Sports oppdatert spillerstallen med hele Norges (verdens?) kjeledegge. Martin fikk ikke spille mot Almeria, men nå kan du bruke han i time etter time. Dette har vært etterlengtet lenge av både norsk og internasjonale fans. Trolig den mest savnede spilleren på spillet.

Med draktnummer 41, som man riktignok ikke får lov til å kjøpe igjennom offisielle kanaler, og et ansikt som ligner ganske bra er dette en grunn til å børste støv av kontrolleren igjen. 

Sjekk for eksempel denne videoen som introduserer den virtuelle versjonen av Ødegaard meget grundig.

 

Stort potensiale

Det er klart at det er potensiale i den ekte Martin Ødegaard. Dette fremgår også av ratingen han har fått av EA Sports. Han er nemlig gitt totalrating på 67 (av 99). Noe som ville gjort han til en meget viktig brikke i et Tippeligalag. Dette er den samme ratingen som for eksempel Fredheim Holm har i Vålerenga på undertegnedes VIF-lag. Men i følge nettsiden SoFIFA har Ødegaard et potensiale på 80 i rating. Spillerne når normalt sitt potensiale i løpet av noen sesonger, ut i Career Mode, med ca +- 5 poeng differanse. 

Britisk Netflix og amerikansk Hulu, alt er mulig med JetSwitch fra OverplayFor noen er VPN-tjenester fra for eksempel Overplay eller IPVanish en tjeneste man kjøper for sikkerheten og muligheten til å gjemme seg bak en annen IP-adresse enn sin egentlige. Men for mange av oss, undertegnede inkludert, er VPN-tjenester en vei inn til all verdens videostrømming, enten jeg vil se amerikansk Netflix eller britisk BBC iPlayer. 

Lurer du på hvordan VPN fungerer for å streame fra andre land enn tjenesten er ment for? Sjekk ut en tidligere post jeg har skrevet om emnet!

Det er derfor en kjempenyhet at Overplays SmartDNS-tjeneste nå lar deg velge fra en à la carte-meny innen strømmetjenester. JetSwitch kaller de det og med det tilrettelegger de mer enn noen gang for oss som er glad i godt, lovlig og betalt innhold på nettet!

SmartDNS er valget for de som ikke er på utkikk etter en VPN-tjeneste for å aktivt endre IP-adressen man fremstår med når man surfer nettet. SmartDNS er heller en åpen port forbi geo-sperrer som forskjellige nettsider legger opp. Men man er prisgitt at leverandøren av SmartDNS-tjenesten faktisk har åpnet opp. Heldigvis er lista til Overplay lang, og vel verdt de 5 dollarene de skal ha for dette i måneden. 

Men med JetSwitch kan du skreddersy løsningen mer enn noen gang. Dette er blitt et produkt som åpner opp for, noe amerikanerne ville kalt, et smorgasbord med strømmetjenester. Blant dem finner vi selvsagt Netflix, Hulu, BBC iPlayer, NRK, Viaplay, og til og med den ekte amerikanske kilden til HBO, nemlig nylanserte HBO Now. 

JetSwitch er såre enkelt, gå igjennom den imponerende lange lista med tjenester som er satt opp mot SmartDNS og JetSwitch. Sitter du i Norge kan du droppe å ha Norge på NRK, og heller skru av SmartDNS der. Men om du sitter i utlandet og vil få med det Dagsrevyen direkte på tv.nrk.no kan du altså velge Norway under NRK.

På Netflix er det kanskje aller best å ha USA, mens på BBC ville jeg valgt Great Britain. Dette kan man endre på fortløpende. Man kan til og  med enkelt logge inn og skru av SmartDNS med en enkelt knapp.

 

Det har aldri vært enklere å få med deg det beste av TV-serier fra hele verden med Overplay. Og det helt lovlig! Jeg betaler gladelig $5 for et sånt utvalg.