hits

juni 2015

5 gadgets du MÅ ha til ferien

Sommeren har ankommet om vi titter på kalenderen, men man føler det kanskje ikke slik når vi ser på værmeldingen. Heldigvis har mange av oss planlagt en tur til varmere strøk hvor sjansen for skikkelig strandliv, sol og feriefølelse er meget stor. Spørsmålet mange stiller seg da er hvilke dingsebomser skal jeg prioritere å pakke i koffereten?

Er du heldig finner du svaret under, og er du ekstra heldig vinner du deg et Lenovo-nettbrett akkurat i tide til flyet går.

1. Nettbrett: Lenovo Tablet Yoga 2 Pro 

Nettbrett med innebygd projektor og subwoofer er noe ingen andre nettbrett har. Jeg har vært så heldig å få låne en Yoga 2 Pro Tablet av Lenovo de siste ukene og må si meg mektig fornøyd. Nettbrettet har en 13-tommer IPS-skjerm som gjør surfing, titte på film og spilling til en herlig opplevelse. Man glememr på mange måter at TVen står på når man sitter i sofaen med Yogaen.

Men nettbrett er det mange av oss som har, det er projektoren og subwooferen fra BL som virkelig får Lenovo Tablet Yoga 2 Pro til å skinne. For i den sylinderformede enden på brettet sitter en overraskende god projektor. Man kan enkelt blåse opp et høykvalitetsbilde på størrelse med en 55- til 60-tommers TV. Med den klart beste nettbrettlyden jeg har hørt i tillegg kan dette åpne for gode filmopplever både på hotellrommet eller inne på en regntung feriedag. 

Lenovo Tablet Yoga 2 Pro er en ideell reisekamerat som jeg kan anbefale sterkt å vurdere for årets ferietur! 

Skulle du være ekstra heldig kan du til og med vinne nettbrettet i Teknolicious sin konkurranse i samarbeid med Lenovo, hopp over hit og gi ditt svar innen 1. juli!

2. Bluetooth høyttaler: Logitech UE Roll

Logitech har fått mye skryt for sin UE-serie med Boom og Megaboom. Nå kommer det nok en luring i serien, nemlig UE Roll. Det er den minste og mest reisevennlige versjonen.

UE Roll er "Built for crazy", den er veldig bruksvennlig, støvsikker og med IP7X-sertifisering også vanntett i inntil 30 minutter ned til 1meters dyp. Du kan altså utfordre hvalene i deres egen undervannssang.

Sjekk promovideoen til UE Roll for å få fart på sommeren!UE Roll er riktignok ikke i norske butikker enda, men du er nødt til å ha med deg en bluetooth høyttaler så da er noen av de andre i UE Boom-serien til Logitech et trygt valg!

3. Hodetelefoner for trening: Plantronics Backbeat Fit

Mange er opptatt av at sommeren ikke skal sette en stopper for den gode rutinen man har opparbeidet seg på treningsfronten siden juleribba satte sine tydelige spor. Med et godt hodesett som motiverer igjennom økta er man godt på vei. Jeg sverger til Plantronica Backbeat Fit som jeg testet på vårparten i fjor.

Plantronics Backbeat Fit er laget i et materiale som tåler svette og de sitter godt i ørene. Med bluetoothtilkobling slipper man også den plagsomme kabelen som henger å slenger.

4. Actionkamera: GoPro Hero4

Enten du stiller med GoPro på hjelmen i det du juver ned et elvedrag eller har det ytterst på selfiestanga på skumparty på Ibiza så er det ikke til å komme utenom at den videoen blir artig å se på i morgen!

Med alt ekstrautstyret du får til GoPro Hero4 er dette en god, liten reisekamerat for å ta vare på noen av kule minnene fra sommerferien. 

5. Biltema PowerPack

Nødlader til mobilen er kanskje kjedelig (for det motsatte av kjedelig, se under), men for noen og enhver kan dette være selve redningen på mang en ferietur. Dinside gjorde nylig en test av flere og Biltemas PowerPack kom best ut av testen. Nesten samtlige av dingesene du har med deg på tur kan reddes av en nødlader.

Denne kan være redning for både de med mobil som går tom for strøm og de som har reisefølge som er i ferd med å gå tomme for strøm på mobilen.

Bonus: Coolest Cooler

Dette er det råeste Kickstarterproduktet jeg har sett. Nå er de på nippet til å komme i normal produksjon med Coolest Cooler, vi får håpe den finner veien til Norge innen piknikværet stikker for 2015!

Vinn Lenovo Yoga Tablet 2 Pro hos Teknolicious

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Det betyr også at du må finne deg en god reisekamerat som gjør at du får holdt deg oppdatert og underholdt i ferien. Jeg vil tro at Lenovos smått geniale nettbrett Yoga Tablet 2 Pro fyller de fleste behov og litt til. Nettbrettet har en strålende 13,3" IPS-skjerm med QHD-oppløsning, 15 timer batteritid og innebygd godlyd som inkluderer en subwoofer(!).

Bli med i Teknolicious' konkurranse under for å vinne nettopp dette nettbrettet. Er du usikker på svarene kan denne siden være et godt sted å starte letingen.

 

Premien leveres av Lenovo.