hits

juli 2015

Kjekk sommerkampanje på gromkameraer fra Nikon

Sponset innlegg

Nikon, en av største kameraeaktørene på markedet kjører i hele sommer en kampanje der du kan få opp til 900,- i cashback på et godt utvalg av kameraene og objektivene deres. Cashbacken kommer i form av et forhåndsbetalt MasterCard-gavekort, så det er enkelt å ta cashback-bonusen i bruk. 

Det er kameraer fra den dyrere D7xxx-serien, men også ned i sjiktet til det lekre Nikon 1 J5 som man kan få cashback på. Sjekk her hvilke som er tilgjengelige i kampanjen. I tillegg er det flere objektiver som burde kunne fylle de fleste tomrom i objektivsamlingen. Cashbacken registreres enkelt på samme side, det er samme hvilken butikk du kjøper kameraet i.

 

Wi-Fi er et viktig ankepunkt for nye systemkameraer. Mange er i en situasjon hvor smarttelefonen etterhvert begynner å nærme seg et verdig alternativ, mye av grunnen til det er også at det er så lett å dele bildet videre i mylderet av sosiale tjenester på nettet. Men med innebygd Wi-Fi i Nikon-kameraene får man muligheten til å enkelt sende bildet over til telefonen på null komme niks, og før man vet ordet av det er bildet postet på Instagram.